Öröm és móka a Lyukó Tappancsainál

oszd meg!

Öröm és móka a Lyukó Tappancsainál

Újra jelentkezünk a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesülettől egy adag boldogsággal és vidámsággal a hátunk mögött! Nálunk mostanában sosincs álmos egy perc sem.

Tádé baba éppen az ideiglenes mamijától tanulja a kutya-élet csínját-bínját, több-kevesebb sikerrel. Ő aztán tényleg egy mozgalmas kölyök! De hihetetlenül jól érzi magát az idijeinél, amiért végtelen hálával tartozunk Kitti Filep-nek és Bertalanné Filep-nek.

A lyukói kiskutyák meg egyenesen kidőltek a sok játéktól és izgalomtól. Bár mindig akad egy-két kis kópé, aki újabb kalandba bonyolódna. Az egyik “legkisebb”, Odi naná például imádja piszkálni a legnagyobbakat.

KisRetró meg folyton Lolával szeretne játszani, aki direkt elbújik előle, hogy ne találja meg. Hát igen, ez a rejtőzködős játék nagy kedvenc mostanság!

Mellettük aztán tényleg sosincs unalmas pillanat. Idipapi közben próbál haladni a kennelek renoválásával, de a sok csintalanság néha megnehezíti a dolgát.

Egy azonban biztos – minden egyes nap tele van kacagással, örömmel és az önfeledt játék boldogságával idelenn a Lyukó Tappancsainál. Ha teheted, támogasd te is mentettkéinket, hogy még több ilyen öröm tölthesse be a mindennapjainkat!

Videó lejátszása