Elnézést a csöndért, de dolgozunk!

oszd meg!

Elnézést a csöndért, de dolgozunk!

Nézzétek/Nézzék el nekünk, de ennyi mentettke ellátása mellett nem sok időnk van a külvilágra mostanában. A háttérben ugyanis óriási a mozgolódás!

Rengeteg papírmunka vár ránk (mert normális helyen minden lépést vezetni kell), a kennelek építése, anyagbeszerzés, a kicsik szocializálása, orvoshoz rohangálások, takarítások és még millió más feladat. Ráadásul a kis idigazdink is ballag lassan, aminek következtében elkezdődtek a “jajj még ez is kell az új suliba” intéznivalók, alkalmassági vizsgálatok és egyéb nyalánkságok.

Mindemellett a jóakarónk se bír magával, nagyon be lehet savanyodva, ha továbbra is minden idejét és figyelmét ránk fordítja. Újra elkezdődtek a jelentgetések, ami értékes időket vesz el a mentettkéinktől.

Nincs takargatnivalónk, néha tényleg eltűnünk egy kicsit a radar alatt. De nem kell aggódni, csak készülünk, haladunk, hogy egyre jobb körülményeket teremthessünk a kis bajkeverőinknek.

Szóval 1-2 hete kaptunk adományokat Miklós Beckéktől, amik tökéletesen felhasználhatóak lesznek a menhelyünkön. Hálásak vagyunk érte!

Hamarosan jelentkezünk újabb friss hírekkel. Addig is, vigyázzatok magatokra!